Laat u door de SPA Groep adviseren!

SPA Groep BV is voor de meeste organisaties een bekend instituut, dat ingezet wordt voor alle opleidingen binnen de afval- , reiniging- en dierplaagmanagementbranche. OPOR verzorgde al meer dan 25 jaar opleidingen voor zowel inzamel- en reinigingsbedrijven, als be- en verwerkingsbedrijven. Nieuw is dat we, na de fusie tussen OPOR Musca en SPA-opleidingen, ook advies en ondersteuning kunnen bieden bij opleidingsvraagstukken. Hieronder een opsomming van activiteiten, die wij voor u of uw bedrijf uit kunnen voeren:

Maatwerk

de SPA-groep is dé opleidingsspecialist voor de totale afval-, reiniging- en dierplaagmanagementbranche en kan maatwerk leveren voor elke bedrijfssituatie. Zoals u waarschijnlijk weet hebben wij een breed aanbod van standaard cursussen. Maar soms heeft u binnen uw organisatie een specifiek opleidingsvraagstuk waarop dit standaard cursusaanbod niet (geheel) aansluit. Op dat moment kan de SPA-groep ook een cursus en/of  training ontwikkelen en uitvoeren, specifiek voor uw organisatie.  Zo hebben wij bijvoorbeeld een introductiecursus commerciële vaardigheden voor dierplaagbestrijders en een cursus voor kleinschalige reinigers ontwikkeld en uitgevoerd.

Door de jarenlange kennis van de afval- en reinigingsbranche en door het uitgebreide netwerk van deskundige trainers en docenten, is de SPA-groep in staat om een maatwerktraject te ontwikkelen dat  aan uw specifieke eisen en wensen voldoet .

Mocht u interesse hebben in een oriënterend gesprek met betrekking tot maatwerk, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers van de SPA-groep. Wij staan u graag te woord!

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID